2021-06-02 12:35:58• hírek • Fizetett tartalom

Nyílt napra várja leendő ügyfeleit a szatmári Energy Drip

Június 17-én hivatalosan is megnyitja kapuit az érdeklődők előtt a szatmári Energy Drip bemutatóterme, melyben a szaniter termékek mellett korszerű padlófűtési, klimatizációs, hőszivattyús és szellőzőrendszereket, illetve napelemes konstrukciókat lehet megismerni és beszerezni.

A hűtés- és fűtéstechnikákkal foglalkozó Energy Drip üzletében azonban nem csak nagyvonalakban mutatják be az említett rendszereket, hanem a leendő ügyfél saját szemével is végigkövetheti, hogyan is működnek ezek. Ha pedig sikerült közösen megtalálni az igényeknek leginkább megfelelő termékeket vagy teljes rendszereket, akkor az Energy Drip szakemberei kérésre akár a szükséges terveket is elkészítik, mi több, a beszerelésben is segítő jobbot nyújtanak, ezzel garantálva, hogy minden az előírásoknak megfelelően kerül beüzemelésre. A cég tehát az első lépéstől az utolsóig mindent el tud végezni, nem kis tehertől szabadítva meg ezáltal az ügyfeleket.


Maga a bemutatóterem egyébként már szeptember óta nyitva van, viszont a cég a járványra való tekintettel úgy döntött, a hivatalos megnyitót csak akkor tartják meg, amikor már mindenki számára biztonságos lehet az azon való részvétel. Az ügyfelek számára szervezett nyílt napon az Energy Drip szeretné bemutatni szolgáltatásainak és termékeinek széles skáláját, s egy pohár pezsgő vagy üdítő mellett lehetőséget nyújtani arra, hogy egy kötetlen beszélgetés keretében bárki feltehesse a számára aktuális kérdéseket.


Amennyiben tehát Ön is építkezés előtt áll vagy épp lakása korszerűsítésén gondolkodik, használja ki az Energy Drip által kínált lehetőséget, tegye fel kérdéseit egyenesen a szakértőknek. A nyílt napra június 17-én, 9 és 15 óra között kerül sor Szatmárnémetiben, az Ady Endre utca 43. szám alatt. A szervezők minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak.









Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: